Opći uvjeti poslovanja

1.Uvjeti korištenja
U daljnjem tekstu donosimo Opće uvjete poslovanja putem službene internetske stranice www.medikadent.com (u daljnjem tekstu: internetska stranica). Vlasnik navedene stranice je društvo Poliklinika Medikadent d.o.o. (u daljnjem tekstu: Poliklinika Medikadent), Trg sv. Florijana 28, 48 260 Križevci, koja na internetskoj stranici objavljuje sadržaje i ažurira podatke. Objavljeni sadržaji vlasništvo su Poliklinike Medikadent te se ne mogu koristiti bez pismene suglasnosti iste. Ove stranice na općeniti način predstavljaju proizvode i usluge Poliklinike Medikadent.

Ukoliko koristite bilo koju od usluga objavljenih na ovoj stranici, smatra se da se slažete sa svim navedenim stavkama Općih uvjeta poslovanja i stoga nećete imati pravo prigovora na iste.

2.Stomatološke usluge
Sve usluge navedene na našoj internetskoj stranici, kao i cijene, informativnog su karaktera te služe informiranju potencijalnog pacijenta. Točne informacije o istima pacijent može dobiti nakon prvog pregleda i na temelju točno utvrđene potrebne terapije ili zahvata.

3.Plaćanje i izdavanje računa
Poliklinika Medikadent, stomatološke usluge navedene na internetskoj stranici obavlja isključivo u svoje ime i za svoj račun. Poliklinika Medikadent će pacijentu izdati pravovaljani račun za izvršenu stomatološku uslugu, a pacijent je takav račun dužan platiti u cijelosti u skladu s dogovorenim načinom plaćanja. Troškove koji nisu unaprijed planirani, a mogu se pojaviti drugi potrebni tretmani koje nije moguće unaprijed pretpostaviti, Poliklinika Medikadent zaračunava odvojeno te ih se pacijent obvezuje platiti.

4.Izmjene i dopune
Poliklinika Medikadent zadržava pravo izmjene i dopune Općih uvjeta poslovanja kao i sadržaja internetske stranice bez prethodne obavijesti. Navedene dopune ili izmjene uvjeta ili sadržaja ne utječu usluge koje su s pacijentima već ugovorene i u provedbi te će takve usluge biti provedene u skladu s dogovorenim planom liječenja i cijenama navedenim u izdanom računu.

5.Obveze i odgovornosti Poliklinike Medikadent
Poliklinika Medikadent je dužna pacijentu izdati odgovarajući račun za obavljenu stomatološku uslugu te zdravstvenu djelatnost obavljati svjesno i u skladu s Pravilnikom Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi.

6.Odricanje od odgovornosti
Poliklinika Medikadent se odriče svake odgovornosti za eventualnu grešku na internetskoj stranici nastalu tijekom izrade, unosa podataka ili nadopunjavanja iste kao i odgovornosti za bilo kakvu štetu nastalu korisniku zbog korištenja internetske stranice i/ili sadržaja iste. Ukoliko se pacijent ne pridržava uputa liječnika o potrebnoj terapiji i njezi, niti liječnik ni Poliklinika Medikadent neće biti odgovorni za eventualno nastale komplikacije, pa stoga ne mogu izdati uobičajene odgovarajuće garancije.

Navedeni vlasnik internetske stranice ne odgovara za poslovanje i sadržaje internetskih stranica na koje postoji poveznica.

7.Obveze i odgovornosti pacijenta
Pacijent mora u potpunosti surađivati s Poliklinikom Medikadent kako bi se proces liječenja mogao provesti te upozoriti liječnika na sve čimbenike koji su bitni za izradu i provedbu terapije.
Pacijent je odgovoran pridržavati se uputa koje je od liječnika dobio nakon obavljenog zahvata ili tretmana te je obavezan doći na kontrole u dogovorenim terminima (ukoliko to tretman zahtijeva). Ukoliko se pacijent ne pridržava uputa liječnika, niti liječnik ni Poliklinika Medikadent neće biti odgovorni za eventualno nastale komplikacije.

8.Nadležnost suda
Sve nastale sporove pokušat će se riješiti mirnim putem između pacijenta i Poliklinike Medikadent.
Za sve nastale sporove koje nije moguće riješiti mirnim putem nadležan je sud u Varaždinu.

Kolačići se upotrebljavaju za prilagođavanje sadržaja i oglasa, omogućivanje funkcija društvenih medija i analiziranje prometa.
Ako nastavite koristiti našu web stranicu, prihvaćate našu upotrebu kolačića.